Hengissä ollaan. Vieny tuola Naamakirjasa FarmTown peli niin mennesään, ettei jouda enää tätäkään päivittään. Työkaveri akiteeras mukaan siihen peliin ja ny töisäki puhutaan vaan harvestamisesta. Saa nähä, kauan tää uutuuden viehätys vie mukanaan. Mutt sit oikeeseen elämään...

Piti kuvata tuota terassia ny viikonloppuna, mutt ny tietty sit sataa, ettei viitti paljo ulkona nokkaansa näyttää. Ny, ku krysanteemit alkaa oleen auki, ainaki osaksi, niin paljastu sellasta, ett ne on eri värisiä. Pahus vieköön, niitten piti olla saman värisiä, ku nuppusilla niitä kattelin. Täytyy ostaa toinen pari, ett saa kukat pareittain.

Tyttö pakannu viikonlopun tavaroitaan, ku muutto oppilasasuntolaan on huomena ja koulu alkaa sit puolilta päiviltä. Pojan koulu alkaa vasta tiistaina. Onhan se outoa, ku yks poistuu seurasta, vaikkaki vain viikoiksi, viikonloputhan se on kotona. Yks hyvä puoli täsä tietty on, saadaan syödä taas viidentoista vuoden jälkeen ihan mitä vain viikolla. Viikonloput syödään sit tytöllekki sopivia ruokia. Ja mitenhän sitä oppii taas mitottaan noita ruokia ihmismääräsiksi, ku arki koittaa ja ruokaa ei tartte enää niin paljoa, ku poikaki syö kerran päiväsä oikean ruuan koulusa. Käy pian niin, ett saa syöjä samaa ruokaa koko viikon, jos ei opi laittaan sitä oikeita määriä.

Ylösalas puserosta on tehty toinen hiha valmiiksi ja toistaki jo pätkän matkaa. Ny taas, ku noita kisoja tarttee seurata, niin edistyy seki aina pätkän matkaa.

Ens viikko onki kummallinen viikko töitten osalta, ku mulla ei oo yhtään iltatuuria, lauantaina on kyll kokopäivähuki. Niin ja huominen vapaata, pyydetty sellanen, ku on tuo muuttohomma.

Ny taas jyväjemmarin hommiin pelin lumoihin.