Meni sit purkuhommiin tää päivä. Ensin totesin bontson liian leveäksi, purkasin ja jätin vain eka lisäyskerroksen, kohta totesin, ett ny liika kapea ja taas purkasin, lisäsin sit sen toisenki kerroksen. Toivottavasti ny sopiva. En tykkää niin hirveen kapeasta bontsosta. Pitää siinä vähä leveyttä olla, että käsiä voi liikuttaa kunnolla. Alunperin siinä oli kolme lisäyskerrosta. Se on kyll vähä liikaa, ainaki noin pieneen bontsoon.
Tuota uutta lankaa varten, jonka kirpparilta löysin, pitää ostaa paksumpi koukku. En etes omista 2,5 isompaa koukkua, koska en oo koskaan tarttenu. Tuolla on hyvin seittemänveljestä ja nalle langat virkannu.
Huomasinpa just, ett tälle viikolle ei oo etes lenkille joutanu. Ku on noita iltoja paljo, niin ei sitä joudakkaan, ku aamut menee aina näisä kotihommisa ja iltasin ei jaksa. Hyviä tekosyitä taas kerran. No viikonloppu vielä aikaa. Ja jospa ei satas, toivottavasti. Tuntuu, ett viimeset kaks viikkoa on vain satanu. Ja kohta alkaa sit syyssateet. Pah.
Aamusella sain tyhjennettyä kaappeja lehistä sun muista huutonettitavaroista. Huutonetisä, ku kävin, niin oli kajonnu jo kaikki tavarat. Pitää kirjottaa kaikki uusiksi. Pahus, ku en ymmärtäny pitää varaani, ku eihän ne kolmea kuukautta kauempaa sielä pysy ja viimeks ne on ollu myynnisä huhti-toukokuulla. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.