Nämä sain valmiiksi linnan juhlia katsoesa ja samantein alotin tytölle siitä Mambosta lapaset. Peukalokiilaa en opettele vieläkään. Yrittäny jo jopa lukea, miten se pitäs tehä, mutt ei vieläkään iskeny.

2128780.jpg

Velipoika vaimonsa ja poikien kans kävi myös sillo lauantaina täsä Kalajoelta tullesa ja taas se akka oli paksuna, ei oo tosi. En kyll maininnu asiasta mitään, mutt kehu jääneensä just lomalle, eli syntyy varmaanki tammikuun puolenvälin jälkeen. EVVK. Pitäsivät ensin entisistä huolen ja sit vasta lisää tekisivät. Aina vaan pitää olla jostain ammaa vailla. Ei mee mun jakeluun. Lestamentaliteetti kyll merkille pantavaa, isommat kattoo aina pienempiensä perään.
Meinasin tuosa aamulla alkaa keitteleen ekaa riisipuurosatsii, vaan kas kummaa, meijän riisit oli vanhenneet jo viime vuonna????? Teinhän mä viime jouluksiki puuroa???? Ei voi ymmärtää, mutt enpä sit keittänykkään, pitää vaan muistaa ostaa.
Eilinen työpäivä meni ihan okei, mitä ny hartiat oli aikas kipeenä, ku tulin, se siitä jää jäljelle, ku kassalla koko päivän. Vasen kämmenselkä on rikki, ku piti kassanauhan alta lehtiä kaivella ja ku se väli ei oo järin tilava. Kassanauha on alapuolelta vielä jotain karkeaa, niin nahathan se söi kädestä. Kaikkeen sitä joutuuki, mutt ku se oikeesti löi aivan jumihin, niin pakkohan se oli selvittää, mistä johtu.
Tänään oli tarkotuksena tehä vaikka ja mitä, ku vapaapäivä on, saa nähä lopunperin, mitä saan aikaseksi.