Edistystä on tapahtunu kastetaulun osalta vähissä määrin

1700676.jpg

Pitäs vielä kehittää joku verhomalli aska-auton alkovin ja keittiön ikkunaan, ett sais sit sunnuntaina matkalla virkata. Punasta lankaa jäi vielä vähä ja lisäähän sitä saa kaupasta.
Siis sunnuntaina lähtään ajeleen kohti Paraista ja viivytään sillä reissulla noin viikon verran, riippuen siitä, millon mun pitää olla taas takas töisä. Maanantai ny luultavasti on vielä loman jälkeen vapaa, mutt tiistai on vielä auki, ku työvuoroja ei oo vielä sinne asti.
Tyttö lähti äskettäin tästä mopokorttitenttiin. Saapa nähä, tuleeko se kortin kans takas vai meneekö uusintaan. Vähä pelottaa sen puolesta, ku sen lukemisen ymmärtämisen kans on vähä niin ja näin. Sanoin kyll sille, ett lukee tarkasti ja useampaan kertaan, ett on varmasti ymmärtäny, mitä siinä kysytään, ku ne on kuiteski semmosia kompia, ensin kysytään toisin päin ja kohta toisin päin samaa asiaa. Sekasihan siinä menee, ku muutenki vaikeuksia ymmärtää kirjotettua tekstiä.
Eilen illalla lähtiin vielä Huhmariin ongelle, ku pääsin töistä. Tai isäntä onki, mä vaan pistelin autosa. Mahtavan lämmintä oli, eikä itikatkaan pahemmin häirinneet, ennen ku vasta yöllä.
Ny täs potun keitosa ja pyykkejä pitäs lähtä viemään just narulle. Iltatuuriin töihin sit vielä.
Just tyttö soitti, ei ollu päässy läpi, tilannekuvista oli pompannu, toinen osio oli menny virheettä. Eli uusintaan myöhemmin sit.