Joo, tylsät jutut jatkuu, vaikkapa sit ilimoista. Ei vaan oikeesti, ny toista päivää peräjälkeen sataa lunta ja vaikka aurat pörrää tuosa koko ajan, niin sitä ei kyll missään huomaa, muuta ku hetken. Ja toisekseen, pakkasta on kuiteski yli kymmenen astetta ja tuulee. Ei tosiaankaan kivat ilmat ny. Aamulla ennen kuutta kävi traktori ja sitä ei huomaa etes pihalla, pitäs tieten käyä vähä lumitöitäki tekeen, ennen töihin lähtöä. Isäntä voi paikkailla sit iltasella, ku joutuu kuiteski yksin olemaan, niin ompahan tekemistä.

Tyttö lähtee taas kaheksi päiväksi isoiskoulutukseen. Huomen illalla vielä jokin gospel-juttu Oulaisisa ja sieltä tulevat sit kotia puolen yön paikkeilla. Ja pojalla tietty omat menot, ku Petteriki kuulemma lomille tulee. Pojalla vielä ens viikko työharjottelua ja sit paluu takas kouluun. Ei sillä kyll häävi työharjotteluaika oo ollu, ku koko ajan joutunu siivoushommiin, ku ei koulun raksalla oo ollu oikein kirvesmiehille ny hommaa, ku muurarit sielä ollu pääosisa. Firman omatki kirvesmiehet vaan apuna muurareilla. Sattu kyll ny pahaan saumaan tuo harjottelu, muutenki rakennusfirmat ny lomauttaneet väkeä, niin harjottelupaikka jo ylipäätään oli kiven alla.

Mysteeristä viimesen mallikerran puolivälisä oo. Kyllä se siitä kerkeeki valmistuun ennen seuraavan mallikerran julkasua ja hetkeksi kerkee puseron pariin. Ja sunnuntaina tietty Amazing Race sukkien kimppuun.