Joo, taas käsivarret käryää lisää. Koko päivä oltu tuosa puuhommisa ja aurinko porottanu täydeltä terältä koko ajan. Tai ei ny koko päivää, mutt monta tuntia kuiteski. Aamulla ensin kymmenen aikaan jo käytiin kyliltä rahaa ja bensaa hakeen. Käytiin Terolle maksaan kyytirahat puista ja käytiin kotona mutka hakeen kauppakassit. Kärkkäiseltä haettiin venelakkaa puutarhakalusteita varten. Ja sieltä löyty ny myös ne tasausjalat aska-auton alle. Eikä maksaneet, ku 19,90. Sit ruokakauppaan ja pikaseen kotia. Isäntä alotti ensin petsaan kalusteita, mutt petsi loppuki kesken, aiko tuoda töistä lisää. Sen jälkeen voi vasta venelakan päälle levittää.
Ohan tuola vielä kovasti tuota puusavottaa, toivottavasti rippijuhliin mennesä kaikki puut ois pinosa. Saa nähä, arkisin kuiteskaan ei ukkoväki jouda ja jaksa kauheesti sahailla, mähän voin pinota niitä millon vaan, kuhan on lavoja alle. Ny on jo kaikki lavat melkein käytösä, mitä meillä oli valmiina. Lisää täytys saada pikaseen. Meille töihinkään ei vaan kauheesti tuu noita roskalavoja. Eikä pantillisia voi tuoda kotia.
Käsitöistä en oo tainnu jorista pitkään aikaan. Puseron takakappale on valmis ja etukappale alotettu. Ny vaan taas ei oo joutanu kauheesti käsitöitä tekemään noiden muiden hommien takia. Iltasin jos jonku kerroksen saa kudottua, niin hyvä niin.