Vuoden vilkkain vihkipäivä...kuulemma, just uutisisa sano. No onhan tuo ihan kivan näkönen päivä. Meilläki tulee ens kuussa 20 vuotis kihlapäivä. Onkos sillä enää mitään merkitystä, ku naimisiinki sit vanhoilla päivillä mentiin? En ois ikinä uskonu, niin kauan kuiteski vain oltiin, eikä etes puhuttu naimisiinmenosta. Viisaski menee vipuun ;)
Koko päivä menny oikeestaan pistellesä, liina edistyy hyvää vauhtia, kohta neljä kuviota valmiina ja luultavasti viis siihen kaiken kaikkiaan tulee. Paitsi jos jää päistä kovin paljo tyhjää, niin sit seittemän kuviota. Sit vielä reunakuviot.
Kissa on ollu tänään pahankurisena, koko ajan pöydillä ja sohvia repimäsä. Sumutinpullo on vajennu vauhdilla. Janikaki oli koko päivän Heidillä, äsken vasta kotevu. Veikin onneks kissan vinttiin, saa etes hetken hengähtää.
Tanjalle soittelin, jos ois menty sinne viettään saunailtaa, ku monesti ollu jo puhe, niillä vaan sattu oleen kahet synttärit tänään. No toisella kerralla.
Jospa sitä jonnekki kuiteski tästä pyhkäsis, ku tylsää olla koko ajan sisällä, ku ulkonakaan ei juuri voi olla. Puhuttiin vähä Kourinjärvestä, jos Janne menee kalastaan ja mä pistelen tai luen tai täytän sudokuja autosa. Yöksi ei varmaan sinne jäädä, mutt yöhönhän se menee, ennen ku kotia tullaan, jos ny lähetään sinne.