Sattuu olemaan lukemana tuo 666, siitä otsikko. Eikö se joku sellanen luku ole?
Aamusella leikattiin porukalla nurtsi, kahella leikkurilla, minä, isäntä ja Jere. Tuli äkkiä siliää jälkiä, vaikka nurtsi oli jo lähinnä heinää ja tosi tosi märkää. Se pitäs pystyä leikkaan pari kertaa viikosa, niin ei pääsis niin pitkäksi. Mutta miten tälläkään viikolla ois paljo leikannu, ku joka päivä sato.
Syönnin jälkeen mentiinki Ylivieskaan ostaan tytölle kenkiä ja puhelinta. Sai pinkin läppäpuhelimen kameralla. Kyllä ny kelpaa. Samalla kattelin Halpa-Hallista lankoja ja olihan sielä vaikka mitä. Ostin sit nämä...jospa huiveja tai bontsoja virkkais.

795798.jpg

Pilvi lankaa, saa nähä, millasta on. Ikinä aikasemmin en oo ko. lankaa käyttäny. Kivoja värejä kuiteski, ku ei aivan yksväristä.
Kohta kotia päästyämme, päätimmekin lähteä Kalajoelle tyttöjä uittamaan. Mutt eihän ne mitään sielä kuiteskaan uineet. Me isännän kans istuskeltiin rannalla ja mä virkkasin. Tytöt kävi sit kävellen jätskikipsalla. Särkiltä mentiin keskustaan ja sielä oli joku puistokonsertti, jossa sit viivyttiin tunnin verran suunnilleen. Ihan oli kiva kuunnella välillä jotain muutaki musiikkia, mitä joka päivä radiosta kuulee.
Just äskettäin kotevuttiin ja laitettiin heti saunaan tulet. Nyt ois eesä veen kantoa.