Lomat alkaa loppuun täs pikkuhiljaa tältä vuodelta. Maanantaina onki heti aamutuuri. Mitenhän sitä taas jaksaa?
Kissojen kans edelleen harjotellaan asumista meijän mökisä. Papu on erittäin innokkaana ulkona ja myös menosa sinne koko ajan. Millonhan sen uskaltas päästää ominnokkinensa? Pössi taas ei halua ulos alkuunkaan. Eilen kaks kertaa sitä käytin ja se oli aivan surkea, tänään en oo vielä käyttäny. Se katteli kyll kuistin ikkunasta ihmeisään, ku Papu oli taas aamulla ulkona. Jospa se suopus, ku toinenki sinne haluaa.
Iltapäivällä lähetäänki isännän kans Manamansaloon vielä viimeselle reissulle tänä kesänä. Tai jos ny vielä Lestille pääsee jonaki viikonloppuna käymään. Luvattu vähä parempaa säätä, niin pääsis liikkuunki sielä reiteillä. Eilen taas katteltiin niitten sivuilla, millasia reittejä sielä on ja ohan sielä, vaikka ja mitä. Sunnuntaina tullaan sit takas.
Tyttöki on tänään sielä Raatteentiellä reissusa ja neki tulee takas vasta puoli kymmenen seudusa illalla. Poika kotevuu kyll jo yhen jälkeen, jos kerkee siihen aikasempaan autoon, muuten vasta kolmea käydesä.
Mäki nousin aamulla jo ennen kuutta kattoon Hanna-Marian uintia, eihän siitä mitskua tullu, mutt ei se kaukanakaan ollu. Tän jälkeen ei noita kisoja kauheen paljo tuu nähtyä, ku työt alkaa. No, onhan noita iltatuureja, niin sillo näkee kisoja.