Eilinen turnaus oli menny mitä mainioimmin. Meijän koulu oli voittanu vielä finaalipelin 8-0. Eli pokaali tuli jälleen kerran. Tyttö kyll ennakkoon arpo, etteivät nyt voita, mutt erehty täll kertaa. Oli ollu kuulemma viimenen turnaus. Eivät pelaa enää ensi vuonna, vaikka koulut vielä sillon onkin, syytä ei tienny tyttö, enkä minäkään. Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Minäkin kerkesin noisa turnauksisa käydä varmaan 6-7 kertaa. Samoin kaikki omat hiihtokisat kävin aikanaan. Ny ei enää semmosiin oo tarvetta mennä.
Vielä ois tää ilta töitä, mitenhän sen jaksaa. Ny tuntuu, ett oispa ollu aamutuuri, niin se ois kohta jo takana. Ja just, ku pääsee loman makuun, saaki palata takas töihin. Niinhän se on.
Nyt ruoka uunisa ja kohta syömään, laittaan eväitä ja valmistautuun muutenki töihin.
Eilen hain jakopäänhihnan ja kiristinrullan autoon, pyörähti maaginen 300000 mittariin viikolla ja ne on ny vaihon alle sit. Vienki auton Petelle ens viikolla tai jo sunnuntaina, niin saa vaihtaa ne, miten sit kerkeää. Seuraavaksi siihen pitäs alkaa laittaan tuo jarrupuoli uusiksi kokonaan, ett saa ens kesänä kans katsastuksesta läpi. Ei millään halua luopua siitä, jos vaan millään mahollista pitää se liikekunnosa. Vaikka vanha onkin, mutt hyvä silti.
Vielä yks juttu, HYVÄÄ MATKAA TEILLE SINNE ETELÄN AURINKOON, tiijät kyllä kuka. MUISTA PAISKATA KORTILLA.