Äsken sain viimesen Hyssin valmiiksi ja kaivelin sen kommandopipoprojektin tuolta laatikosta. Jatkoin nyt sitä, jospa saisin senkin joskus valmiiksi. Se onki oikeesti mielenkiintonen rosessi, joskus laitan sen kuvan tännekki, kuhan valmistuu. Aivan erilainen, ku kukaan voi kuvitella pelkästään sanasta kommandopipo.

Ja mua rupes tosiaan kiehtoon tuo ajatus Lankakomeron Päiväntasausyllätyshuivista. Ny on jo toinen vihje tullu ja jollakin näin senki jo valmiiksi tehtynä. Siitä tulee tosi hieno. Varalta oon tulostanu sen ohjeen tuohon pöydälle, jospa sillekki liikenis aikaa jossain välisä.

Ja uusin Moda tuli tänään lahjuslehtenä. Siinäki oli muutama paita, joita hinkusin heti. Ongelmaksi koostu heti eka mallisa raglanhihat, sellasia en oo tehny koskaan, ett en tiijä, osaisinko. Yritin kaivella kiireesäni jotain ohjetta, mutt vielä en päässy siihen sisälle. Pitää vielä tavata lisää jostain toisesta jutusta. Osaiskohan sellasen tehä ja onkohan se kuin vaikeeta? Vaan niinhän se on, ett oppia ikä kaikki. Ohan tuosa tullu opittua jo vaikka ja mitä uuttaki taas vaihteeksi, ku on kutomaan ryhtyny taas pitkästä aikaa.