Tunti sit vein jo pojan tuonne ison tien varteen, ku autokoulun auto tuli sitä hakeen. Kuormurilla tulivat ja poika pääsiki heti suoraan siitä rattiin. En kyll jääny katteleen, kuin kengurubensaa oli suonisa vai eikö ollu.
Mulla on kyll ny työn alla kovan onnen sukat. Neljää mallia oon kokeillu tuolla ohuemmalla langalla ja puikoilla, niin kaikista on tullu liian pieniä. Eilen illalla viimein kaivelin sit isommat puikot, jospa se ny onnistus. Silmukkamääriä ei passaa ensimmäiseksi muuttaa, ku se on kuiteski se hankalampi homma. Kaikki aikasemmat sukat on olleet ihan sopivia, ohuella langalla ja puikoilla. Se näkyy olevan tosi riippuvainen mallista.
Eilen käytiin Kärkkäisen alennusmyyntejä kattelemasa. Lyhtyjä lähinnä lähin sinne hakemaan ja sainki taas kaks samanlaista, jotka oli molempien makuun. Toissa vuonna taisin ostaa tuon parin, joka on ulkoeteisesä. Neki on sikahintasia normisti, mutt näin, ku saa kaks yhen hinnalla, ei tunnu läheskään niin pahalta. Lankatarjouksia sielä ei vielä ollu, mutt kaks Nalle Coloria tarttu vahingosa mukaan. Siis ihan vahingosa.