Kävin pitkästä aikaa tänään kirjastosa. Alunperin menin vaan hakemaan toista osaa väärin kuultuihin laulunsanoihin ja Tess Gerritsenin uusinta. Tessin uusinta en saanut, mutta laulunsanat sain ja meinasin menettää jo henkeni sitä lukiesani. Nauroin taas kerran ja toisenki kyyneleet silmisä. Maha tuli kans kipiäksi. Miten voi kuulla niin väärin. Ja kyll osa lauluista täytyy olla myös tosi epäselviä, ku monet kuulleet väärin ja eritavalla ku toiset. Nyt on kuukausiksi nauruhermoja raastettu.
Mulla on monena iltana ollu tosi kuumeinen olo ja aina ku oon mittarin kainaloon laittanu, näyttäny tosi paljo alilämpöä 35 ja puolen paikkeilla ollu joka kerta. Iltasin oon myös ollu kauheen väsyny jo ainaski viikon, mutt selittyy varmaan noilla jatkuvilla aamutuureilla. Kurkku on ollu jo varmaan pari viikkoa kipeä niellesä, ei muuten. Onneks huomena ei tartte enää niin aikasten nousta, ku alkaa iltatuurit pariksi päiväksi ja sit viikonloppuvapaa.
Ei mennä pojan kouluun lauantaina, ku ei se ihtekkään mee kouluun sillo, ku ei oo kyytitystäkään. Käyään sit joku toinen vuosi avoimien ovien päivänä. Ois ne ny huomisen ja torstainki, mutt ku ei passaa noittein työvuorojen takia kuvioon.
Vieläkään en oo saanu taustapahvia saunatauluun, ku eilettäin viimen muistin töistä sitä kattoa, niin ei ollu. Tänään mittailin jo hevilaatikoita, mutt niisä ei koko piisaa. Pakko saaha mehutölkkien välilaatikoita, ett koko riittää. Meinasin vielä, ett jos kaks liimais yhteen, niin tulis paksuuttaki riittävästi, mutt sais ny etes yhen, niin pääsis mallaamaan, kehykset on olleet valmiina jo ajat sitte.