Pummi kävi taas tänään kaupalla, yritti ostaa kahta tölkkiä ja sippiaskin. Totesin vain, ett sulle ei täältä enää myydä. Oli taas, niinku ei ois ymmärtäny mitään. Haukku taas hyväksi, olin vanha huora ja saatanan lehmä. Jos ei sitä toista asiakasta ois ollu siinä kassalla, oisin kyll antanu täyeltä laialta. Mua niin pisti vihaksi koko äijä. Oli vaihtunu hällä housutki jopa, jotka oli kyll jo kusesta märät. Pääsinki melkein samontein siitä tauolle ja kävin pomolle sanoon, etten takaa, mitä teen seuraavalla kerralla, ku pummi tulee. Meinas pomo, ettei haittaa. Eli lupa on, enkä pilaa kaupan mainetta, vaikka vähä sanonki. Ootappas perkule, ku mä nään sut seuraavan kerran. Oonki sanonu sitä aina, ett tulispa siviilisä aukoon sitä päätään, niin lisahuttasin armotta. En tiijä, mikä siinä on, ettei tuota äijää saa ruotuun ollenkaan, joka kauppaa ja myyjiä terrorisoi ja haukkuu, jos joku muu tekis noin, sais kunnianloukkaussyytteen.
Inkan ja Tatun kuolinilmoitukset oli tänään lehesä. Inkan juttuun haetaan vielä selvennyksiä, ku poliisi kaipasi silminnäkijöitä ennen onnettomuutta. En tiijä, mitä ne ny meinaa. Pelastuslaitoksen työntekijöiden mukaan, heijastimista ei voi olla kiinni onnettomuus, koska kaikilla tytöillä oli olleet heijastimet ja montakin. Ja kukaan ei jaksa ymmärtää, miten on mahollista, ettei se päälleajaja nähny niitä suoralla tiellä. Oli väittäny tyttöjä pimeiksi, ettei niitä voinu nähä. Häh. Tänään sain myös varmistuksen, ett Inka oli kuollut heti. Hällä oli päässä useita murtumia ja lonkka- tai säärimurtuma myös, keuhkot oli myös revenneet. Pahaa jälkeä oli auto tehny. Inka oli lentänyt kolarin jälkeen ojaan, jossa oli vettä. Päälleajaja oli hulluna huutanu toisille tytöille, miksette te siirrä sitä, sen päähän on vedessä, siirtäkää se. Ja tytöt oli siirtäneet sen verran, ettei pää enää ollut vedessä. Hälytyskeskuksesta oli heti sanottu, ettei saa siirtää mihinkään. Sanon vaan, ett hullu ukko. Oli sanonu kuoleman olleen Jumalan tahto. Uskon mies hän. Toivottavasti tää juttu vielä selviää lopullisesti ja saa syylliset tuomionsa, niin lääkäri ku ajajaki. On edesvastuutonta myöntää kortti puolisokolle ihmiselle.
Eilen katseltiin muistovärssyä tytön kans ja ehkä se sopivaki löyty. Nyt pitäs käydä tilaan kukat.
Tänään yritettiin hakea isännälle villakangastakkia hautajaisiin, mutt ei löytyny miellyttävää. Samoin kattelin itelle housuja. En kuiteskaan vielä ostanu, olihan tuota valikoimaa.
Pisteleen en oo joutanu kahteen päivään, mutt jospa huomena jo, ku tarttee mennä vasta iltaan töihin. Sit onki viikonloppuvapaa.